Looking For Anything Specific?

Bodrum Yangın : Bodrum çöplüğünde yangın - Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna.

Bodrum Yangın : Bodrum çöplüğünde yangın - Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna.. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi.

Bodrum AKUT gönüllülerine yangın eğitimi verildi - GÜNDEM ...
Bodrum AKUT gönüllülerine yangın eğitimi verildi - GÜNDEM ... from anterhaber.com
Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Bodrum yangın haber ve haberleri! Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü.

Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. Bodrum yangın haber ve haberleri! Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu.

Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bodrum'da makilik alanda yangın - Muğla
Bodrum'da makilik alanda yangın - Muğla from foto.haberler.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme:

Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. 01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Bodrum'da yangın paniği... - Son Dakika Haberler
Bodrum'da yangın paniği... - Son Dakika Haberler from i4.hurimg.com
+ muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik.

Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum.

+ muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu.

Posting Komentar

0 Komentar